Serviciile Noastre

Serigrafie

Imprimarea serigrafică este invenția secolului XX, însă își are originea într-o veche metodă de reproducere cunoscută sub numele de șablonare. Pentru imprimeuri pe suprafețe plane și rotunde, Serisan Brașov folosește gama de cerneluri Marabu și mașini serigrafice semi-automate.

La Serisan Serigrafie Brașov poți imprima orice materiale promoționale: tricouri, hanorace, șepci, pălării, bandane, eșarfe, umbrele, genți, rucsacuri, geci, agende, calendare, mape, pixuri, brichete, ceasuri, brelocuri, termosuri, căni, rame foto etc.

Imprimeurile sunt mijlocul ideal de a-ți promova business-ul. Contactează-ne și tu.

Tampografie

Tampografia este un procedeu de imprimare pe diferite suprafețe neregulate (cilindrice sau plane). Astfel, la Serisan Brașov putem imprima: pixuri, ceasuri, mingi, brichete, brelocuri şi alte produse promoţionale din material plastic, lemn, metal, piele naturală sau sintetică.

Promoveaza-ți compania sub toate formele.Contactează-ne și tu acum.

Imprimare prin Transfer Termic

Imprimarea prin transfer termic este un procedeu folosit pentru personalizarea obiectelor textile şi nu numai. Imprimarea prin transfer termic constă în transferare prin presare la cald a unei imagini realizată pe o folie specială, prin cutterare, imprimare ink-jet, laser sau serigrafie.

Te ajutăm să promovezi numele companiei tale oriunde mergi. Contactează-ne și tu.

Imprimare Folio

Imprimarea folio este realizată prin depunerea unor folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate şi prin exercitarea unei presiuni de contact între folie, suport şi platanul încălzit pe care este matriţa. Cu cât pielea sau imitaţia este mai netedă, cu atât imprimarea este mai bună. Dacă vrei mai mult decât o agendă personalizată, o putem asorta cu o multitudine de astfel de produse, de la ceasuri de perete și memorii USB până la trolerre, căni și termosuri.

Orice mijloc este potrivit pentru a-ți promova compania. Alege varianta potrivită și contactează-ne.

Imprimare Timbru Sec

Această tehnologie permite personalizarea oricărui tip de piele, imitație de piele sau hârtie. Siglele astfel realizate au un aspect reliefat şi prezintă avantajul unei rezistenţe foarte bune în timp.

Promovează-ți business-ul într-un mod special, contactează-ne.

Etichete Volumetrice

Etichetele volumetrice se pot aplica atât pe suprafețe plane cât și pe cele ușor curbate și sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, pe care se aplică o rășină epoxidică transparentă, rigidă sau flexibilă. Etichetele volumetrice se folosesc cu precădere la personalizarea obiectelor promoționale, aparatelor electrice si electrocasnice, mașinilor și utilajelor (inclusiv cele folosite la exterior), având o bună rezistență la apă și la acțiunea razelor UV.

Contactează-ne și personalizează-ți business-ul.

Panouri Publicitare Trivision

Panourile publicitare prismatice Triplesign sunt destinate atât publicității indoor, cât și outdoor și reprezintă o strategie de a capta atenția publicului, deoarece o imagine în mișcare atrage privirile de trei până la cinci ori mai repede decât una statică.

Cauți o metodă atractivă de promovare? Contactează-ne, avem soluția potrivită pentru compania ta.

Contact

  • SC Serisan D&D SRL
  • Str Zlatna nr. 16B
  • Brasov România
  • Tel/fax: +40 268 317 180
  • Mobil: +40 745 526 860
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.